Експерти: Москва вилетіла з десятки міст з найдорожчими торговельними вулицями світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Москва вилетіла з десятки міст з найдорожчими торговельними вулицями світу

462
Глобальна фінансова криза вдарила по найдорожчих торговельних вулицях світу. У дослідженні, підготовленому міжнародною консалтинговою компанією Cushman & Wakefield, відзначається найбільш значне в 24-річній історії падіння орендних ставок.
За даними компанії, П'ята авеню в Нью-Йорку залишилася найдорожчою вулицею світу. Торговельні площі на ній здаються за ставкою $17000 за 1 кв. м на рік. Незважаючи на зниження орендної ставки на 8,1% в 2008 році, П'ята авеню зберігає свій статус лідера вже протягом восьми років.
Козвей Бей у Гонконгу і Єлисейські поля в Парижі займають другу і третю позиції в списку найпрестижніших місць для роздрібної торгівлі, говориться у звіті.
Москва ж цього року, згідно зі звітом "Основні торговельні вулиці світу", втратила лідерство і залишила не тільки першу трійку, але й десятку лідерів, опустившись на 16-е місце слідом за бразильським Сан-Пауло.
Згідно зі звітом "Основні торговельні вулиці світу", найдорожчим торговельним коридором Москви як і раніше залишається вулиця Тверська. "У порівнянні з минулим роком вона стала більш доступною для торговельних операторів. Ставки на ній з вересня минулого року знизилися на 30%, кількість вільних площ збільшилася. У середньому орендна ставка на ній становить $3500 за 1 кв. м на рік", - відзначається у звіті.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас