Індекси в Азії у вівторок зростають на поліпшенні рекомендацій для паперів низки компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індекси в Азії у вівторок зростають на поліпшенні рекомендацій для паперів низки компаній

Фондовий ринок
78
Індекси в Азії підвищуються під час торгів у вівторок, оскільки брокери поліпшили рейтинги акцій низки компаній, включаючи Samsung Electronics Co., повідомило агентство Bloomberg.
Зведений фондовий індекс АТР MSCI Asia Pacific (без урахування Японії) додав 0,4%.
Гонконзький Hang Seng виріс на 0,3%, південнокорейський Kospi - на 1%.
"Акції на цей момент є не дешевими. Однак, якщо базовий рівень економічної активності продовжить поліпшуватися, а прибутковість продовжить зростати, цього буде достатньо, щоб підтримати поточну вартість паперів", - стверджує Тім Шредерс із Pengana Capital Ltd.
Торги в Японії, Малайзії, Індонезії і Пакистані не ведуться у вівторок у зв'язку з державними святами.
Вартість акцій найбільшого чипмейкера світу Samsung Electronics підскочила на 2% - до 814 тис. вон, тому що ціни на мікросхеми виросли на 1,1% - до максимуму більш ніж за рік і Citi поліпшив оцінку акцій Samsung з 900 тис. вон до 1,03 млн вон.
Папери виробників акумуляторів для електромобілів LG Chem Ltd. and Samsung SDI З. подорожчали більш ніж на 5%, оскільки Morgan Stanley підняв рейтинги їхніх акцій до "вище ринку".
Найбільший оператор суховантажів у Південній Кореї STX Pan Ocean Co. збільшив ринкову вартість на 8,3% завдяки укладенню контракту із бразильською Vale на морські перевезення залізної руди із Бразилії в Китай терміном на 25 років.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас