Міністерство ЖКГ просить СБ збільшити кредит на реконструкцію ЖКГ до 340 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністерство ЖКГ просить СБ збільшити кредит на реконструкцію ЖКГ до 340 млн дол.

258
Міністерство житлово-комунального господарства просить Світовий банк збільшити кредит Україні за проектом розвитку міської інфраструктури на реконструкцію житлово-комунального господарства на 200 млн. доларів до 340 млн. доларів. Про це говориться в повідомленні міністерства.
"Міністр звернувся до керівництва Міжнародного банку реконструкції та розвитку із пропозицією щодо збільшення фінансування "відкритого компонента" Проекту розвитку міської інфраструктури на 200 млн. доларів", - говориться в повідомленні.
Також міністерство просить розширити можливу сферу використання кредитних коштів на фінансування теплопоставок, переробку побутових відходів і очищення питної води та стічних вод.
Як повідомлялося, у лютому міністр ЖКГ Олексій Кучеренко заявив, що СБ допускає збільшення кредиту Україні за проектом розвитку міської інфраструктури на реконструкцію житлово-комунального господарства з 140 млн. доларів до 400 млн. доларів.
Світовий банк і Україна 4 лютого почали реалізацію проекту розвитку міської інфраструктури на суму 140 млн. доларів, які будуть направлені на реконструкцію житлово-комунального господарства.
Конкретні капіталовкладення визначені для Одеси (35,5 млн.), Чернігова (14,8 млн.) і Івано-Франківська (7,2 млн.) на загальну суму 57,5 млн. доларів, а на розподіл решти 82,5 млн. доларів претендують близько 20 міст.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас