Медведєв: G20 потрібно швидше домовлятися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: G20 потрібно швидше домовлятися

203
Основна ідея, з якою президент Росії Дмитро Медведєв поїде на саміт "двадцятки" 24 і 25 вересня в американський Пітсбург, полягає в необхідності швидкого прийняття основних рішень, пов'язаних з ліквідацією наслідків світової кризи.
"Основний меседж повинен бути простим: треба швидше домовлятися, швидше виходити на угоди, які будуть загальнообов'язковими для країн "двадцятки", а по-доброму і для всіх інших країн, так як ми зацікавлені в новій конфігурації фінансових відносин. Тому рухатися треба швидше", - сказав Медведєв на прес-конференції за підсумками переговорів зі своїм швейцарським колегою Хансом-Рудольфом Мерцем.
"У чомусь ми просунулися. Але сьогодні я хотів би констатувати, що ми все-таки по низці питань ще не домовилися", - сказав глава російської держави, додавши, що цих рішень чекають усі держави.
Президент РФ вважає, що "двадцятці" треба, зокрема, швидше виходити на рішення з міжнародного аудиту і звітності. "По всіх цих напрямках діалог, якщо йде, то не так швидко, як нам би цього хотілося, тому головний меседж - рухатися швидше. Так як ми не встигнемо оглянутися - зараз намітився позитивний тренд, із кризи ми, сподіваюся, вийдемо - але не за горами можливі нові труднощі, і до них потрібно хоча б підготуватися", - сказав президент РФ.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас