У Великобританії хочуть підняти податок на дороге житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії хочуть підняти податок на дороге житло

Казна та Політика
159
Британська Ліберал-Демократична партія у випадку приходу до влади має намір оподаткувати 0,5% власників будинків, вартістю більше одного мільйона фунтів стерлінгів, заявив відповідальний за фінансову політику партії Вінс Кейбл.
"Найбільш забезпечені люди замість того, щоб вкладати гроші в створення нових робочих місць, витрачають їх на купівлю будинків. Пам'ятайте, що при існуючому муніципальному податку такі добродії, як Міттал (британський сталеливарний магнат індійського походження) і Абрамович у своїх будинках за 30 мільйонів фунтів стерлінгів платять стільки ж, скільки і середня сім'я, чия власність в 40-50 разів дешевша", - сказав Кейбл, виступаючи на щорічній конференції ліберал-демократів в англійському Борнмуті.
Таким чином, при вартості житла 1,5 мільйони фунтів стерлінгів, податок 0,5% буде стягуватися з 500 тисяч і буде дорівнювати 2,5 тисячам фунтів на рік. Крім того, ліберал-демократи мають намір увести щорічний податок в розмірі 15 тисяч фунтів стерлінгів на будинки дорожчі чотирьох мільйонів. За словами представника партії, один цей крок дозволить звільнити від податку до 300 тисяч низько оплачуваних працівників і пенсіонерів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас