Заходи G20 можуть зберегти до 11 млн робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заходи G20 можуть зберегти до 11 млн робочих місць

145
Незважаючи на те, що ситуація на світовому ринку праці продовжує погіршуватися, заходи, вжиті урядами країн G20, здатні створити або зберегти до кінця цього року від 7 до 11 млн. робочих місць. Про це говориться в повідомленні, поширеному Міжнародною організацією праці (МОП).
У той же час, підкреслюється в комюніке, за підсумками поточного року кількість безробітних у світі збільшиться на 39 - 61 млн. осіб порівняно з 2007 роком, що доведе загальну кількість людей, що залишились без роботи до 219 - 241 млн. Цей рівень оцінюється експертами МОП як рекордно високий.
"Сьогодні безробіття залишається масовим як результат кризи. Якщо вжиті спеціальні заходи втратять силу або будуть скасовані занадто рано, криза на ринку праці може стати ще більш гострою", - цитуються в заяві для преси слова Хуана Сомавіі, генерального директора МОП.
"Саміт G20 у Пітсбургу надає можливість тривалого і важливого зобов'язання, покликаного зберегти робочі місця і забезпечити соціальний захист до того моменту, як приватний сектор зможе гарантувати як економічний розвиток, так і збільшення кількості робочих місць", - підкреслюється в документі. Повністю він буде розповсюджений 24-25 вересня на зустрічі G20 у США.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас