Українець хотів продати свою смерть журналістам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українець хотів продати свою смерть журналістам

Кримінал
3491
У кризу люди намагаються заробити абсолютно на всьому, але вчинок жителя Мелітополя (Запорізької області) дійсно шокує. 39-річний чоловік прийшов у місцеву телерадіокомпанію "МТВ-Плюс" і запропонував повіситися перед відеокамерою за гроші. Він стверджував, що в такий спосіб намагається хоч якось допомогти своїй сім'ї.
"Це відбулося близько 12 години дня. Природно, працівники ТРК відмовилися від пропозиції, що шокує, і відразу викликали міліцію, - повідомляють у центрі зв'язків із громадськістю Запорізького обласного УМВС. - Тим часом журналісти намагалися заспокоїти чоловіка".
Коли правоохоронці прибули на телекомпанію, чоловік звідти вже пішов, і начебто б зник безвісти. Але в цей же день, близько 7 години вечора, у мелітопольський райвідділ міліції звернувся головлікар місцевого тубдиспансеру. Він повідомив, що недалеко від лікарні в лісопосадці повісився один з його пацієнтів. Під час розслідування правоохоронці з'ясували, що це і є горе-гість телестудії.
У лікарні повідомили, що він страждав останньою стадією туберкульозу, і його смерть була лише питанням часу.
Але джерело Сьогодні в Запорізькій обласній міліції стверджує, що не любов до близьких змусила чоловіка піти на самогубство.
"Він давно пішов зі своєї сім'ї, грав в азартні ігри - казино, автомати. І програвся. Страшна хвороба, смуга невдач. Усе це й привело до того, що в нього зірвало нерви", - припускає джерело.
Правоохоронці стверджують, що це безпрецедентний випадок, і на їхній пам'яті продати свою смерть в Україні ще ніхто не намагався.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас