Тимошенко хоче взяти ще понад 9 мільярдів кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко хоче взяти ще понад 9 мільярдів кредиту

Кредит&Депозит
945
Кабінет міністрів України розраховує отримати 4,615 млрд. грн. від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) і Європейського банку реконструкції й розвитку (ЄБРР), тобто в сумі понад 9,2 млрд. грн., на поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до Києва.
Про це йдеться в підготовленому урядом проекті Державного бюджету на 2010 рік, розміщеному на сайті Верховної Ради України.
Згідно з документом, відповідні проекти з обома банками планується реалізувати в 2010 році.
Як повідомляв УНІАН, навесні 2009 року глава "Укравтодору" Вадим Гуржос заявив, що "Укравтодор" веде переговори з ЄІБ і ЄБРР про фінансування реконструкції автодоріг навколо Києва в радіусі 50 км. На той час велася розробка проектно-кошторисної документації, тому сума інвестицій банків не називалася.
"Мова йтиме про сотні мільйонів доларів", - відзначив тоді Гуржос. За його словами, передбачається реконструкція практично всіх основних доріг навколо Києва: від Києва до Житомира (до 128 км), Київ-Ковель, Київ-Одеса, Киев-Знам’янка (дорога на Обухів), Київ-Луганськ-Ізваріно, Київ-Чернігів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас