Ірландський банк Ulster заманював вкладників стриптизом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ірландський банк Ulster заманював вкладників стриптизом

513
Ірландський банк Ulster Bank, який входить до числа чотирьох найбільших банків країни, застосував досить оригінальний спосіб залучення вкладників через стриптиз, повідомляють "Новые известия". Студентам місцевого вузу банк пропонував відкрити депозитний рахунок, до якого додавався безкоштовний квиток у нічний клуб Metro на 24 вересня. У цей день у закладі, який знаходиться недалеко від студентського містечка, планувалося провести стриптиз-шоу.
Однак безкоштовні квитки на стриптиз виявилися непотрібними після того, як мати одного з новоявлених вкладників банку Сьюзен Кіган підняла шум навколо даної витівки. Місцеві газети підхопили скандальну звістку про "стриптизні" рахунки, що викликало хвилю обурення по всій країні, що і без того болісно переживала наслідки фінансової кризи. "Банки впали як ніколи низько", - заявила Кіган в одному з інтерв'ю.
Щоб якось загасити скандал, керівництво банку привселюдно вибачилося за дії своїх підлеглих, про наміри яких нібито нічого не підозрювало. Уся програма з відкриття специфічних рахунків була прикрита. Ірландські банки активно вдаються до різних способів залучення молодої клієнтури. Але дотепер це виглядало в рамках пристойності. Так, наприклад, Bank of Ireland, який так само входить в "велику четвірку", розробив програму депозитів для студентів, яким за певних умов надається можливість безкоштовно полетіти в одне з дев'яти найбільших міст Європи.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас