У Київраді створили групи з питань тарифів на житлокомпослуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київраді створили групи з питань тарифів на житлокомпослуги

Казна та Політика
239
Київська міська рада створила робочу групу для вивчення питання, що стосується тарифів на житлово-комунальні послуги.
За дане рішення проголосували 100 депутатів на засіданні Київради в четвер.
Пропозицію про створення такої робочої групи вніс секретар Київради Олесь Довгий після того, як фракція БЮТ внесла проект рішення про накладення мораторію на підвищення житлокомтарифів, а фракція Блоку Кличка - про скасування підвищення цих тарифів.
Довгий підкреслив, що на даний момент депутати повинні думати про те, що "на носі зима, яку необхідно перезимувати".
У цілому, він заявив, що підтримує і пропозицію про введення мораторію на підвищення тарифів на житлокомпослуги і про скасування підвищення, а також про реформування житлового господарства і про перехід на укладання договорів споживачів з постачальниками послуг з теплопостачання.
Однак, як підкреслив Довгий, до цих питань необхідно підходити системно.
Він запропонував створити робочу групу із представників усіх фракцій і підготувати відповідний проект рішення, який пройде процедуру розгляду у всіх комісіях.
При цьому він повідомив, що в цей час Київська міськдержадміністрація також проробляє питання з Кабінетом міністрів України про компенсації.
"На сьогоднішній день уже зроблено кілька кроків Київрадою і Кабінетом міністрів зі знаходження варіантів одержання додаткового фінансування на компенсацію тарифів, а, отже, зменшення тарифної ставки, яка на сьогоднішній день діє. І вирішення цього питання на сьогоднішній день уже на виході", - повідомив Довгий.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас