Газопровід Nord Stream може пройти через ексклюзивну економічну зону Данії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газопровід Nord Stream може пройти через ексклюзивну економічну зону Данії

Енергетика
355
Газопровід Nord Stream може пройти через ексклюзивну економічну зону - таку можливість під час телефонної розмови в середу обговорювали прем'єри РФ і Данії Володимир Путін і Ларс Лекке Расмуссен, повідомляє прес-служба уряду.
В зв'язку з цим Путін звернувся з проханням до Расмуссена підтримати зусилля Росії, інших учасників консорціуму, а також зацікавлених держав, у реалізації цього проекту.
Також глави урядів обговорили різні аспекти торговельно-економічних відносин Росії та Данії, особливо зупинилися на необхідності підтримки рівня товарообігу та інвестиційної активності в умовах світової економічної кризи. Російський прем'єр запевнив свого данського колегу, що в Росії з великою увагою ставляться до іноземних інвестицій та до забезпечення рівних і комфортних умов для ведення бізнесу.
Путін відзначив високу інвестиційну активність данських компаній на російському ринку. Загальний обсяг їхніх інвестицій перевищив 8 млрд. доларів, данські підприємці в цілому побудували або взяли участь у реконструкції 11 підприємств на території Росії.
Крім того, Путін і Расмуссен обговорили заплановану на грудень у Копенгагені міжнародну конференцію з питань зміни клімату. За словами Голови Уряду РФ, російська сторона братиме активну участь у роботі цієї конференції і буде представлена належним чином.
В кінці розмови Путін запросив свого данського колегу відвідати Росію з візитом. Терміни візиту найближчим часом будуть узгоджені.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас