Не виживати, а розвиватися. Управлінський форум для власників і керівників в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Не виживати, а розвиватися. Управлінський форум для власників і керівників в Одесі

667
Група Компаній "ІНТАЛЄВ" виступила ініціатором і організатором управлінського форуму для власників і керівників "Як укріпити бізнес в нових реаліях", який пройде в південній столиці України - Одесі.
Головною передумовою до проведення такої масштабної акції на підтримку комерційних структур України стали результати досліджень Академії Менеджменту ГК "ІНТАЛЄВ". За результатами цих досліджень: більшість компаній вже пройшли крізь вогонь і воду, а зараз знаходяться в стані певного замішання.
"Займати вичікувальну позицію і сподіватися на поліпшення ситуації в економіці - помилка, яку може зробити сьогодні будь-який керівник, - зазначає Борис Старинський, директор "ІНТАЛЄВ Україна". - Для того, щоб залишатися в грі, необхідно негайно направити серйозні зусилля на вдосконалення системи управління й оптимізацію бізнесу. Такі кроки дозволять не тільки посилити свої позиції, але і нададуть відмінний шанс відвоювати частку ринку у слабкіших конкурентів".
Мета проведення форуму - донести до перших осіб компаній важливу інформацію: не виживати, а розвиватися. Ось, реалії, які диктує ринок на 2010 рік. Ті, хто раціонально сприйме ідеї нового часу, зможуть отримати щось більше, ніж просто можливість вижити. Наша мета -
збільшення зростання на падаючих ринках.
Участь в заході дозволить Вам зрозуміти тактику поведінки в новій економічній ситуації, ближче познайомитися з досвідом директорів і власників українських компаній, почути думки провідних фахівців в області управлінського і фінансового консалтингу, отримати напрям руху вашій компанії на 2010 рік.
Група компаній "ІНТАЛЄВ" - міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на впровадженні сучасних систем управління. Компанія є одним з лідерів ринку консалтингу і автоматизації в області стратегічного, процесного, фінансового управління.
Формат форуму припускає обговорення тактики поведінки в новій економічній ситуації, знайомство з досвідом директорів і власників успішних українських компаній, а також експертні оцінки провідних фахівців в області управлінського і фінансового консалтингу.
До участі запрошені перші особи компаній.
Для цільової аудиторії вхід вільний.
Дата проведення: 8 жовтня 2009 р.
Час проведення: 10:00 - 15:00 ч.
Місце проведення: м. Одеса, адреса буде вказана в запрошенні.
Генеральний інформаційний партнер - Інформаційне агентство ЛIГАБiзнесIнформ
Діловий інтернет-партнер - www Finance.ua
Тренінговий партнер - TRN.com.ua
Інформаційні партнери: Тижневик "Фокус", Head Hunter, журнали "Генеральний директор", "Довідник Економіста", "Управлінський облік і бюджетування", "Управління компанією".
Зареєструватися на участь в бізнес-заході і отримати докладну інформацію можна в департаменті по роботі з клієнтами ГК "ІНТАЛЄВ":
  • заповнивши реєстраційну форму на сайті http://www.intalev.ua/
  • або по багатоканальному телефону: +38 (044) 207-39-59
Форуми також пройдуть, в Харкові (17.09.2009), Вінниці (23.09.2009), Львові (12.11.2009) і Києві (26.11.2009). Отримати докладну інформацію і подати заявку на участь можна на сайті компанії http://www.intalev.ua/
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас