Гейтнер: Обама не хоче підвищувати податки на середній клас — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гейтнер: Обама не хоче підвищувати податки на середній клас

Казна та Політика
191
Секретар американського Казначейства Тімоті Гейтнер визнав у вівторок, що федеральний уряд був змушений здійснити деякі "глибоко образливі" кроки, щоб допомогти країні швидше проскочити фінансову кризу, повідомляє Reuter. У телевізійному інтерв'ю Гейтнер сказав, що положення зараз різко змінилося, хоча ще занадто рано говорити, що економіка перебуває в стадії відновлення.
"Рік тому ми дійсно були на грані повної націоналізації низки банків", - сказав міністр в інтерв'ю програмі телеканалу ABC Good Morning America. Він додав: "Найбільший страх зараз, найбільша проблема, це переконатися, що ми дійсно змінили правила гри, щоб подібне не повторилося надалі".
Відповідаючи на запитання про дефіцит бюджету $1,6 трлн. і боргові зобов'язання США, що ростуть, Гейтнер сказав, що адміністрація Обами як і раніше прагне уникнути збільшення податків на доходи середнього класу. Секретар казначейства відзначив, що президент Барак Обама був проти такого походу під час своєї президентської кампанії і сказав, що Обама залишається вірний своїм переконанням.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас