Медведєв знову заговорив про другу хвилю кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв знову заговорив про другу хвилю кризи

Казна та Політика
996
Президент Росії Дмитро Медведєв сьогодні, зустрічаючись із учасниками дискусійного клубу "Валдай", висловив думку про те, що говорити про подолання фінансово-економічної кризи поки рано.
"Я думаю, що ми поки не маємо права ні усередині країни, ні на міжнародній арені говорити про те, що криза подолана", - сказав Медведєв.
При цьому президент РФ не виключив, що буде друга ударна хвиля кризи: "Ми зобов'язані думати і про це. У нас в уряді є махрові консерватори, які пророкують нам великі проблеми", - сказав президент, відзначивши, однак, що "такі люди іноді дуже корисні, навіть якщо в експертного співтовариства та у колег по кабінету вони викликають питання".
Також під час зустрічі Медведєв прокоментував зміст своєї статті "Росія, уперед!", сказавши, що в Росії дійсно дуже амбіційні цілі, тому що неамбіційні цілі, за його словами, попросту не працюють. p>"В 90-і роки ми займалися усвідомленням факту, що стали іншою державою, і просто виживали. Поточне десятиліття було витрачено на те, щоб створити стабільну державу, яка була б ефективною, у якої, щоправда, не все виходить", - визнав Медведєв.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас