Медведєв не відкидає, що буде балотуватися на пост президента в 2012 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв не відкидає, що буде балотуватися на пост президента в 2012 році

Казна та Політика
215
Дмитро Медведєв також не виключив, що буде повторно балотуватися на пост президента в 2012 році, про це він повідомив під час зустрічі зі членами дискусійного клубу "Валдай".
"Якийсь час тому я і в президенти балотуватися не збирався, але так доля розпорядилася, і тому я для себе нічого не загадую, нічого не виключаю", - сказав він.
Президент також прокоментував відповідь Володимира Путіна на запитання про їхню можливу конкуренцію під час наступних президентських виборів: "Є певний набір людей, і так вийшло, що дійсно в нас із ним поки, якщо нічого не трапиться, досить непоганий рейтинг…Це не означає, що ми щось пророкуємо, але як відповідальні люди ми повинні один з одним домовлятися з якихось питань", - відзначив Медведєв.
Раніше з учасниками дискусійного клубу питання майбутніх виборів обговорював Володимир Путін, який сказав, що в нього "не було конкуренції з Медведєвим в 2008 році, не буде і в 2012-му". За словами прем'єра, і в нього, і в президента Медведєва "особисті амбіції зведені до нуля".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас