У Києві не відкидають об'єднання зусиль країн СНД щодо виходу з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві не відкидають об'єднання зусиль країн СНД щодо виходу з кризи

Казна та Політика
345
Розвиток інноваційних секторів економіки і спільні антикризові заходи обговорять у найближчі місяці голови держав і урядів країн СНД, повідомив міністр економіки України Богдан Данилишин.
"Думаю, воно (це питання) буде мати великі перспективи і на рівні голів держав, зустріч яких пройде 7 жовтня в Кишиневі, і на рівні голів урядів, які зустрінуться 20 листопада в Ялті", - сказав він.
Данилишин додав, що ця тема обговорювалася, серед інших, на засіданні економічної ради СНД у минулу п'ятницю в Москві.
"Це своєрідний етап підготовки до засідання голів урядів, яке буде проходити 20-го листопада в Ялті. Там буде розглядатися дуже широке коло питань, які стосуються проблем розвитку країн СНД, у тому числі - спільних зусиль країн співдружності щодо виходу з кризи, яка тією чи іншою мірою вплинула на наші держави", - відзначив він.
Український міністр нагадав, що зараз кожна країна СНД має свою антикризову програму, "хоча є передумови і для того, щоб з окремих аспектів об'єднати зусилля".
На думку Данилишина, економічна співпраця в рамках СНД має непогані перспективи.
"Вважаю, що навіть якщо в цей час і йдуть дискусії про ефективність або неефективність Ради СНД, усе залежить від того, наскільки держави готові сприймати пропозиції, які ставляться на Раді. Вважаю там є багато позитивного, того, що повинно об'єднувати для вирішення спільних проблем", - підкреслив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас