Готелі Ахметова пішли на поступки УЄФА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готелі Ахметова пішли на поступки УЄФА

9045
П'ятизіркові готелі Рината Ахметова ("Опера" у Києві і "Донбас Палас" у Донецьку) уклали договір з TUI Travel, офіційним туроператором чемпіонату Євро-2012.
У цих готелях під час проведення єврочемпіонату повинна буде розташовуватися "родина" УЄФА (комерційні партнери, керівництво УЄФА, команди, судді, адміністратори, спонсори, друзі УЄФА і т.д.).
"Донбас Палас" підписав договір з TUI на 75 номерів, що стосується готелю "Опера", то поки точне рішення по номерному фонду не прийнято", - повідомив заступник голови Координаційного бюро підготовки до Євро-2012. Як повідомлялося, раніше TUI Travel відмовилася підписувати договори з готелями Ахметова через необґрунтовано високі ціни на проживання. Так, в готелі "Опера" це мінімум 455 євро на добу, а в "Донбас Палас" - 277 євро.
У той же час у Європі вартість проживання в готелі такого рівня коливається в межах 170 євро. "Ми запропонували нашим партнерам максимально лояльні умови", - заявили в прес-службі керуючого директора мережі готелів Бернарда Мікаллефа. Однак за якою ціною укладені договори з TUI Travel, уточнити відмовилися.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас