Складено рейтинг найвпливовіших бізнес-леді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Складено рейтинг найвпливовіших бізнес-леді

645
Журнал Fortune склав черговий рейтинг найвпливовіших жінок у світовому бізнесі. На першому місці вже в четвертий раз опинилася виконавчий директор PepsiCo Індра Нуйї. До цього вона ставала лідером даного рейтингу Fortune в 2006, 2007 і 2008 роках.
Рік тому Індра Нуйі також посіла перше місце в списку найбільш високооплачуваних жінок - керівників найбільших американських компаній від Forbes. Тоді журнал оцінив розмір її щорічної зарплати в 12,7 мільйона доларів.
Перша трійка рейтингу за останній рік не змінилася. У другому рядку, як і раніше, - виконавчий директор Kraft Foods Ірен Розенфельд, у третьому - Пет Уортц, президент компанії Daniels Midland, що займається переробкою зернових і виробляє, зокрема, етанол.
До списку найвпливовіших бізнес-леді потрапили також керівник американської страхової компанії WellPoint Анжела Брелі, виконавчий директор косметичної компанії Avon Андреа Джун і телеведуча Опра Уїнфрі. Першу десятку рейтингу замикають керівник корпорації DuPont Елен Кулман, а також генеральний директор пошукача Yahoo! Керол Бартц, керівник Xerox Урсула Бернс і голова ради директорів Sara Lee Бренда Барнс.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас