Microsoft більше не винна Alсаtel-Lucent 358 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft більше не винна Alсаtel-Lucent 358 млн дол.

360
Корпорація Microsoft виграла судову апеляцію про скасування штрафу $358 млн. Раніше американський суд іншої інстанції ухвалив, що софтверний гігант повинен сплатити дану суму на користь Alсatel-Lucent для врегулювання патентної суперечки, що почалася ще в 2003 р., повідомляють представники Microsoft.
Верховний апеляційний суд США в п'ятницю підтримав рішення федерального судді міста Сан-Дієго, яке раніше визнав Microsoft невинною в порушенні патентів, за які Alcatel-Lucent вимагала виплати.
Раніше стверджувалося, що технологія розпізнавання рукописного введення, яка використовувалася в Microsoft Tablet РС, порушує патентовані розробки Alcatel-Lucent. Крім того, в документах суду наголошувалося, що деякі технології, які використовуються в продуктах Outlook і Windows, також порушують патенти Alcatel-Lucent, зокрема систему роботи з календарними даними.
"Ми задоволені рішенням суду і раді, що суд звільнив компанію від виплати збитків, ми розраховуємо зробити низку додаткових кроків у даному розгляді", - повідомив Кевін Кутц, представник Microsoft. Про суть додаткових кроків у Microsoft поки нічого не повідомляють.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас