Група інвесторів з Чикаго хоче купити компанію, яка володіє Chicago Sun-Times — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група інвесторів з Чикаго хоче купити компанію, яка володіє Chicago Sun-Times

Фондовий ринок
115
Проблемна видавнича група Sun-Times Media Group заявила, що група приватних інвесторів на чолі із чиказьким банкіром Джеймсом Тайрі запропонує $5 млн. готівкою за активи групи на аукціоні під час процедури банкрутства Sun-Times, повідомляє Associated Press.
Ця група, відома під назвою STMG Holdings LLC, також візьме на себе виплату близько $20 млн. за борговими зобов'язаннями Times, стверджує компанія. Sun-Times Media, що володіє виданням Chicago Sun-Times і ще 58 газетами, що виходять у передмістях Чикаго, подала позов про захист від кредиторів у березні цього року. Активи медіа-компанії оцінюються в $479 млн. при боргових зобов'язаннях у розмірі $801 млн.
За даними Служби внутрішніх доходів США, Sun-Times Media Group зобов'язана боргом в розмірі $608 млн. своєму колишньому власникові Конраду Блеку, який був засуджений за шахрайство. Медіамагнат перекачував мільйони доларів з компанії, за що і відбуває термін у в'язниці. Однак процес банкрутства означає, що більшість зобов'язань медіа-групи не укладуть угоду щодо продажу компанії.
В останні кілька місяців Sun-Times активно скорочувала видатки, у тому числі за рахунок звільнення співробітників і закриття приміської друкарні.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас