"Укртелеком" вводить новий комерційний тариф на фіксований зв'язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" вводить новий комерційний тариф на фіксований зв'язок

2121
ВАТ "Укртелеком" з 3 вересня 2009 року пропонує перший тариф на послуги фіксованого зв'язку, не заснований на регульованих державою граничних тарифах.
Як повідомив заступник голови правління з питань маркетингу та продажу послуг "Укртелекому" Ігор Кравець на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у четвер, пакет "Довгі розмови" включає необмежене користування місцевим телефонним зв'язком, а також 300 хвилин міжміських розмов або спілкування з абонентами мобільного зв'язку Utel за 60 грн на місяць.
У цей час, після підвищення з 18 травня граничних тарифів на телекомунікаційні послуги, максимальна абонплата за послуги місцевого зв'язку становить 34,13 грн на місяць і передбачає надання абонентові 600 нетарифікованих хвилин розмови. На ділянках мережі компанії, де працюють аналогові АТС, що не дають можливості впроваджувати тарифікацію з урахуванням часу, абонплата за необмежене користування місцевим зв'язком становить 27,02 грн на місяць у містах і райцентрах і 12,02 грн на місяць у селах.
У тарифному плані "Довгі розмови" у випадку перевищення ліміту 300 хвилин дзвінки на номери Utel оплачуються за тарифом 0,25 грн/хв. Такий же тариф буде діяти і при дзвінках на номери фіксованого зв'язку по Україні, тоді як у цей час вони варіюються залежно від часу від 0,34 до 0,6 грн за хвилину. Вартість зв'язку з іншими мобільними операторами становить 0,85 грн/хв. проти 1,2 грн/хв. у звичайних пакетах послуг.
Крім того, "Укртелеком" пропонує абонентам доповнення до згаданої послуги у вигляді пакетів "Мобільні розмови 150" і "Мобільні розмови 300". Абоненти одержують відповідно 150 і 300 хвилин для розмов, а також можливість відправляти 150 і 300 sms по Україні. Абонплата для даних пакетів становить 30 грн або 60 грн на місяць залежно від пакета.
За словами Кравця, держоператор розраховує підключити до нового тарифного плану, як мінімум, 0,5 млн абонентів протягом року. При цьому середній щомісячний дохід з однієї лінії, що підключається до нового тарифного плану, повинен вирости в середньому на 10 грн - до 65 грн на місяць. Компанія також розраховує залучити додатково 50-60 тис. мобільних абонентів.
Кравець також відзначив, що "Укртелеком" у цей час вивчає можливість виводу нових тарифних пакетів, що включають як послуги телефонії так і широкосмугового інтернет-доступу.
ВАТ "Укртелеком" - монополіст на ринку фіксованого зв'язку України з надання послуг електрозв'язку. У цей час державі належить 92,79% акцій оператора, 7,14% були продані трудовому колективу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас