IFC підтверджує плани подвоїти обсяги інвестицій в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IFC підтверджує плани подвоїти обсяги інвестицій в Україну

636
Міжнародна фінансова корпорація (IFC, група Світового банку) планує подвоїти обсяг своїх інвестицій в Україну, повідомляється в прес-релізі IFC з посиланням на виконавчого віце-президента корпорації Ларса Танелла.
"Наша мета допомогти компаніям-клієнтам IFC пережити кризу, а також підтримати зусилля України, спрямовані на подолання кризи. В 2010 фінансовому році ми плануємо подвоїти обсяги наших інвестицій в Україну, направляючи кошти у фінансовий сектор, аграрну галузь і в сферу енергоефективності", - говориться в прес-релізі.
Згідно з ним, Л.Танелл 1-3 вересня відвідав Україну. Як повідомлялося, раніше голова представництва IFC в Україні Олена Волошина в інтерв'ю тижневику "Інвестгазета" заявила про плани корпорації в новому фінансовому році, як мінімум, подвоїти обсяги інвестування в Україну в порівнянні з минулим роком, у якому вони склали $192 млн.
IFC - інвестиційний підрозділ групи Світового банку, що фінансує розвиток приватного сектору. Україна приєдналася до IFC в 1993 році. IFC уже інвестувала понад $1,1 млрд в 46 проектів в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас