BMW інвестує мільярд євро у свої підприємства в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW інвестує мільярд євро у свої підприємства в Німеччині

311
Понад один мільярд євро має намір виділити у поточному і наступному році автоконцерн BMW як інвестиції своїм підприємствам на території Німеччини.
Про це повідомив газету Passauer Neue Presse директор з виробництва, член правління BMW Франк-Петер Арндт. Він додав, що список конкретних підприємств, які отримають фінансову допомогу, поки не готовий, процес планування ще не завершено.
В той же час Арндт спростував чутки про можливе скорочення виробництва інавіть закриття одного з підприємств BMW у Дінгольфінгу. Цей завод нам дуже потрібний, він вносить істотний вклад в успіх нашого концерну в цілому, підкреслив топ-менеджер. За його словами, можливості подальшого розширення підприємств у Баварії обмежені, інвестиції будуть спрямовані, насамперед, на їх модернізацію. У перспективі розширення виробництва буде відбуватися на заводах, розташованих поза Європою - головним чином в Америці й Азії, відзначив Арндт.
Тим часом у серпні на внутрішньому ринку продажі автомобілів BMW трохи збільшилися. Як повідомляє агентство dpa з посиланням на дані керівництва концерну, у минулому місяці в порівнянні з аналогічним періодом минулого року число проданих автомобілів зросло з 15 672 до 15 840 одиниць. Непогано йдуть справи і в дочірнього підприємства BMW, яке випускає малолітражні автомобілі марки Mini - їх продаж зріс із 2 270 до 2 730.
У цьому зв'язку експерти звертають увагу на те, що конкурентам BMW поки не вдалося покращити позиції, що похитнулися в результаті світової економічної кризи. Так, у концерні Audi збут в аналогічний період скоротився з 17 995 до 15 064 автомобілів. У концерні Mercedes-Benz продажі зменшилися з 22 313 до 16 158 автомобілів.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас