"МакДональдз Юкрейн" у листопаді відкриє 68-й заклад швидкого харчування McDonalds в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МакДональдз Юкрейн" у листопаді відкриє 68-й заклад швидкого харчування McDonalds в Україні

708
Компанія "МакДональдз Юкрейн" у листопаді 2009 року відкриє заклад швидкого харчування McDonalds за адресою квартал Молодіжний, 22 у Луганську, який стане 68-м закладом мережі в Україні, повідомив менеджер компанії зі зв'язків із громадськістю Михайло Шуранов.
За його словами, це буде окремий одноповерховий будинок, який зараз добудовується. Заклад буде відрізнятися новим дизайном. Зокрема, буде змінена звична для McDonalds кольорова гама, а також поліпшена функціональність внутрішнього простору.
Як відзначив М.Шуранов, в 2010 році компанія планує відкрити чотири заклади – два в Києві, і по одному у двох регіональних містах. При цьому в розробці в компанії в цей час перебуває 10-15 земельних ділянок, з яких і будуть вибиратися місця для відкриттів у наступному році.
М.Шуранов також підтвердив загальний обсяг інвестицій у розвиток мережі в Україні на поточний рік у розмірі $20 млн. Разом з тим, якщо раніше ця сума призначалася на відкриття восьми нових і реконструкцію трьох діючих закладів швидкого харчування, то за підсумками минулих восьми місяців велика частина суми пішла на реконструкцію вже функціонуючих закладів, тоді як відкрилося тільки два.
"Сума інвестицій ($20 млн) не змінилася, але ми зараз стали звертати більше уваги на реконструкцію закладів. У даних (економічних – ІФ) умовах ми бачимо більш ефективним інвестувати саме в реконструкцію наших ресторанів", – відзначив М.Шуранов.
Як повідомлялося, раніше "МакДональдз Юкрейн" повідомляв про плани за 10 років збільшити кількість своїх закладів в Україні в чотири рази – до 240.
На сьогоднішній день мережа McDonalds складається з 67 закладів в 19 містах України. Сума інвестицій з початку роботи компанії в країні (з 1997 року) перевищила $100 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас