АМКУ пропонує Києву створити робочу групу з розвитку кабельного телебачення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ пропонує Києву створити робочу групу з розвитку кабельного телебачення

377
Антимонопольний комітет пропонує Київській міській державній адміністрації створити спільну робочу групу з розвитку кабельного телебачення. Про це повідомила прес-служба АМКУ.
"Ми запропонували КМДА вжити заходів, які б сприяли демонополізації і розвитку конкуренції з виходом нових операторів на ринок кабельного телебачення" - цитує прес-служба виконувача обов'язків голови АМКУ Олександра Мельниченка.
На думку Мельниченка, одним зі шляхів вирішення актуальних для киян проблем кабельного телебачення може стати створення альтернативи шляхом поновлення прибудинкових антен і доступу до будинків комунальної власності різних постачальників цих послуг.
Крім того, АМКУ запропонував Київміськадміністрації забезпечити інформування жителів столиці про можливість одержання послуг доступу до телепрограм через системи колективного прийому, які надаються комунальним підприємством "Київтелесервіс".
Комітет також вніс офіційні рекомендації районним адміністраціям Києва вжити заходів із приводу створення альтернативних джерел одержання споживачами послуг кабельного телебачення.
Як повідомляло агентство, у липні АМКУ вирішив оштрафувати постачальника послуг аналогового кабельного мовлення компанію "Воля Кабель", що входить у групу "Воля", а також компанії "Київські телекомунікаційні мережі" і "ІВК" (Київ) на 1 млн. гривень кожну за зловживання монопольним становищем.
У свою чергу "Воля Кабель" попросила Генеральну прокуратуру дати оцінку діям АМКУ щодо компанії.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас