Луценко пригрозив знову заарештувати керівника King’s Capital, якщо він перестане давати свідчення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко пригрозив знову заарештувати керівника King’s Capital, якщо він перестане давати свідчення

Кримінал
778
Звільненого з-під арешту під підписку про невиїзд керівника ТОВ "Кінгс Кепітал" Олександра Бандурченка знову візьмуть під варту, якщо він не буде співробітничати зі слідством.
Про це сьогодні сказав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, відповідаючи на запитання журналістів в Одесі, де він перебуває з робочою поїздкою, передає УНІАН.
"Пан Бандурченко дав дуже важливі свідчення, і зараз у міліції немає підстав сумніватися в його подальшій готовності співробітничати. Якщо такі сумніви виникнуть, ми знову направимо клопотання про утримання його під арештом", - сказав він.
У той же час міністр відзначив, що двоє інших посередників між юридичними фірмами і невідомим організатором злочинної схеми шахрайства із грішми громадян, перебувають під вартою. Він пообіцяв, що міліція докладе всі зусилля, щоб вони й надалі утримувалися під вартою.
"У нас є досить епізодів, щоб їх у випадку звільнення знову заарештувати", - сказав Луценко, відзначивши, що затримані "будуть перебувати під вартою, поки не дадуть свідчень, куди вони діли гроші громадян, або будуть відповідати особисто за вчинене", - запевнив Луценко.
Як повідомлялося, суд у Києві звільнив з-під варти під підписку про невиїзд керівника ТОВ "Кінгс Кепітал" Олександра Бандурченка.
Бандурченка столична міліція затримала 24 листопада минулого року за звинуваченням у шахрайстві із коштами громадян. Підставою для порушення кримінальної справи за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) стали заяви громадян, які відповідно до укладених з "Кінгз Кепітал" угод не можуть одержати ні обіцяних відсотків, ні вкладених грошей.
Сума, отримана King's Capital від громадян, перевищує 100 млн. доларів.
За інформацією міліції, у цілому виявлено близько 6 тисяч договорів "Кінгс Кепітал" із вкладниками. Мінімальна сума внеску становить 2,5 тис. грн., найбільший внесок - 555 тис. грн. У договорах, які потрапили до міліції, фігурували цифри від 30 до 70 тис. грн.
У березні 2009 року міліція заарештувала майно фінансової групи King's Capital.
Господарський суд Києва 21 серпня 2009 року визнав банкрутом ТОВ "Кінгс Кепітал" і відкрив ліквідаційну процедуру.
Сьогодні, 1 вересня, інформоване джерело повідомило, що днями суд у Києві звільнив Бандурченка з-під варти під підписку про невиїзд.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас