Путін зарезервував цілий 5-зірковий готель у Сопоті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін зарезервував цілий 5-зірковий готель у Сопоті

823
Російська сторона зарезервувала для візиту прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна практично всі номери одного із найкращих польських 5-зіркових готелів Sofitel Grand Sopot у Сопоті.
Як повідомив кореспонденту УНІАН у Польщі прес-секретар готелю Адам Куча, російська сторона зайняла практично весь готель за винятком декількох номерів, які раніше були зарезервовані приватними особами.
Як сказав Куча, це не перший раз, коли готель повністю резервується одним замовником, і визнав у той же час, що переважно його резервують організатори масових заходів, наприклад, Сопотського фестивалю, а не урядові делегації.
Прес-секретар додав, що не може згадати, щоб хтось із високих посадових осіб займав увесь готель Sofitel Grand Sopot на час перебування в Польщі.
Куча відмовився назвати суму, яку заплатить російська сторона за оренду готелю, пославшись на комерційну таємницю.
Він також не уточнив, у якому номері планує зупинитися Путін, відзначивши, що найіменитіші гості, серед яких Фідель Кастро, зупинялися в найкращому номері 226, однак Куча також відмовився назвати вартість цього номера.
За даними польської версії Wikipedia, з 19 по 26 вересня 1939 року в 226-му номері цього готелю зупинявся Адольф Гітлер.
Куча не зміг підтвердити або спростувати цю інформацію.
Як повідомляв УНІАН, 1 вересня в Гданську відбудуться заходи до 70-ї річниці початку Другої світової війни, у яких візьмуть участь, зокрема, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, її російський колега Путін, канцлер Німеччини Ангела Меркель.
Готель Sofitel розташований на березі Балтійського моря в туристичному Сопоті поблизу Гданська. За даними веб-сайту готелю, номери на вересень коштують від 120 євро.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас