Суд звільнив екс-голову банку "Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд звільнив екс-голову банку "Україна"

27
Шевченківський суд міста Києва 7 жовтня прийняв рішення звільнити з-під варти під заставу колишнього голову правління банку «Україна» Віктора Кравця, затриманого у зв'язку із розслідуванням кримінальної справи про зловживання у банку «Україна». Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури. Розмір застави — 30 тис. грн. Як зазначили у прес-службі, рішення суду оскарженню не підлягає, і зараз воно виконується.
У липні 2001 року, передає ForUm, Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за фактами зловживань службовим становищем посадовими особами банку «Україна» у центральній установі банку в Києві. Під час слідства встановлено, що частина коштів з банку розкрадалася. У лютому 2002 року в рамках розслідування цієї кримінальної справи Генеральна прокуратура висунула обвинувачення у розкраданні коштів в особливо великих розмірах — 8 млн. грн. — двом керівникам комерційних структур та двом посадовим особам банку.
Усього до кримінальної відповідальності за цією справою притягнуто семеро людей: колишній голова правління банку та двоє його заступників, а також троє керівників комерційних структур, що мали відносини з банком. Наприкінці серпня кримінальні справи щодо колишнього керівника правління банку «Україна» Петра Михєєва та колишнього голови правління цього банку Віктора Кравця було передано до суду.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас