Торги на азіатських ринках у вівторок відкрилися падінням через зниження апетиту до ризику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торги на азіатських ринках у вівторок відкрилися падінням через зниження апетиту до ризику

Фондовий ринок
66
Азіатські фондові індекси знижуються у вівторок, оскільки зменшення прибутку китайських компаній і зростаючі збитки фінкомпаній за кредитами у США підірвали попит на ризиковані активи, повідомляє агентство Bloomberg.
Зведений фондовий індекс Азіатсько-Тихоокеанського регіону MSCI Asia Pacific опустився з відкриття торгів на 0,2% - до 112,88 пункту.
Японський індекс Nikkei 225 знизився на 0,5%, гонконгський Hang Seng - на 1,2%.
"Ринок припинив бути дешевим. Питання в тому, чи виправдано ралі підйомом в економічних даних і прибутках", - відзначив аналітик AMP Capital Investors Надер Наеймі.
Котирування акцій провідного виробника міді в Китаї Jiangxi Copper Co. впали на 5,2%, тому що компанія зафіксувала зниження прибутку і ціни на метали зменшуються у вівторок. Чистий прибуток Jiangxi Copper у першому півріччі скоротився на 61% порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Мідь подешевшала після закриття торгів у Нью-Йорку в понеділок на 0,9%. Нафтові ф'ючерси втратили 0,8%.
Ціна паперів Aluminum Corp. of China Ltd. (Chinalco), що зафіксувала третій квартальний збиток поспіль, опустилася на 2,5%. Компанія розраховує на нульовий прибуток за підсумками другого півріччя на тлі загального поліпшення ринкової кон'юнктури, заявив голова ради директорів Chinalco Сюн Вейпін.
Ринкова вартість південнокорейської фінкомпанії KB Financial Group Inc., що належить найбільший банк країни, впала на 2,7%. SunTrust Banks Inc. оголосив про те, що банки США зазнають додаткових збитків за кредитами.
Провідний рітейлер Австралії Woolworths Ltd. збільшив вартість акцій на 3% завдяки планам створення спільного підприємства з американською мережею магазинів Lowe's Cos.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас