Профспілка Opel пригрозив страйком у випадку подальшої затримки з боку GM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Профспілка Opel пригрозив страйком у випадку подальшої затримки з боку GM

Фондовий ринок
164
Лідер профспілки німецького автовиробника Opel Клаус Франц закликав керівництво General Motors швидше визначитися з покупцем активів німецького автовиробника, і пообіцяв прийняти "вражаючі заходи" у випадку подальших затримок.
Незважаючи на тиск із боку уряду ФРН, що виступає за продаж активів Opel канадській групі Magna International і російському Сбербанку, американська General Motors Co. дотепер так і не визначилася з покупцем, фактично залишивши Opel у підвішеному стані.
"Наше терпіння закінчилося. Ми зберігали спокій дотепер, уважно слухали й вносили зауваження, але цей період закінчився. Якщо позиція General Motors не зміниться до кінця цього тижня, то ми вживемо вражаючих заходів зі свого боку", - заявив Франц в інтерв'ю радіо Deutschlandfunk.
Німецький уряд, який стоїть на порозі федеральних виборів 27 вересня цього року, запропонував фінансову підтримку Opel у випадку покупки його активів Magna та Сбербанком. На думку німецьких політиків, це буде кращим варіантом з погляду збереження робочих місць на німецьких заводах Opel, де працює близько 25 тис. чоловік.
Нагадаємо, що на активи автовиробника також претендує бельгійська група RHJ International.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас