Острів у Балтійському морі продадуть за ціною квартири — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Острів у Балтійському морі продадуть за ціною квартири

Нерухомість
1313
Подружня пара з Німеччини виставила на продаж маленький приватний острів Толлоу площею білизько двох гектарів, розташований у Балтійському морі неподалік від острова Рюген. Толлоу продадуть усього за 150 тисяч євро.
Як пише Financial Times Deutschland, зараз ним володіє подружжя Фоігт, Манфред та Інгі. Манфреду 70 років, і йому вже важко щодня брати весла в руки, щоб потрапити з Рюгена на Толлоу. Тому минулої осені Фоігти вирішили попрощатися з островом.
Толлоу знаходиться у своєрідній бухті. Тут ростуть буки, ясени і дуби, гніздяться лебеді. Подібна пропозиція - зовсім виняткове явище, відзначає видання, тому що приватні острови в Німеччині виставляються на продаж dкрай рідко.
За Толлоу просять небагато, всього 150 тисяч євро (близько 212 тисяч доларів) - приблизно стільки ж коштує квартира на окраїні Гамбургу. Однак настільки прийнятна ціна обумовлена, у першу чергу, тим, що будівництво на острові заборонено. Якщо дозволу вдасться домогтися, вартість острова відразу ж підскочить удвічі.
Відзначимо, у травні цього року повідомлялося, що у зв'язку із кризою тропічні острови значно подешевшали.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас