Deutsche Bahn зазнає збитків в умовах кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bahn зазнає збитків в умовах кризи

Казна та Політика
325
Світова економічна криза завдала в першому півріччі поточного року істотних збитків німецькому залізничному концерну Deutsche Bahn, повідомляє агентство Reuters
Обіг найбільшого в Європі транспортного підприємства скоротився на 14 відсотків до 14,3 мільярдів євро. Прибуток зменшився майже наполовину і склав 671 мільйон євро, повідомив у Франкфурті-на-Майні глава концерну Рюдігер Грубе. Він додав, що знадобляться роки, перш ніж Deutsche Bahn вийде на рекордні показники 2007 і 2008 років.
Агентство АР виділяє слова глави концерну про те, що сподіватися на поліпшення ситуації найближчим часом не варто. Особливо сильно криза торкнулася вантажних перевезень, ризики виникли і для стабільного раніше пасажирського сполучення. Тому керівництво Deutsche Bahn розробило спеціальну програму економії, яка допоможе швидше вийти із кризи.
У той же час Грубе ухилився від відповіді на питання, чи планується підвищення або зниження транспортних тарифів. При цьому він послався на те, що, за сформованою традицією, питання про ціноутворення керівництво концерну розглядає наприкінці вересня-початку жовтня.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас