Рада директорів GM сьогодні вирішить, чи чекає на Opel банкрутство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада директорів GM сьогодні вирішить, чи чекає на Opel банкрутство

Фондовий ринок
263
Рада директорів американського автобудівного концерну General Motors Co проведе сьогодні зустріч, на якій обговорить пропозиції, які стосуються купівлі його підрозділу Opel, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.
Рада директорів буде розглядати дві пропозиції, що дозволять Opel уникнути банкрутства. Як відзначає Bloomberg, досить імовірно, що перемогу отримає канадсько-російський консорціум виробника автокомплектуючих Magna International Inc і Сбербанку. Співрозмовники агентства вказали на те, що конкуруюча пропозиція інвестиційної компанії RHJ International SA була оцінена як "простіша".
Коли рада директорів GM визначиться зі своїми перевагами, він направить відповідну рекомендацію раді директорів Opel Trust, яка повинна її схвалити. До цього органу входять два представники GM і два представники Німеччини, п'ятий, так званий "нейтральний" член ради, не має права голосу.
Офіційні представники GM утримуються від коментарів щодо теми сьогоднішнього засідання, відзначаючи, що збори ради проходять щомісяця і необхідні для обговорення нагальних проблем.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас