Суслов проти залучення регуляторів банківського і фінансового ринків у передвиборче політичне протистояння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суслов проти залучення регуляторів банківського і фінансового ринків у передвиборче політичне протистояння

Валюта
302
Голова Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Віктор Суслов виступає проти залучення регуляторів банківського і фінансового ринків у передвиборче політичне протистояння.
Про це він повідомив на брифінгу.
"В умовах виборчої кампанії, що починається, дуже важливо, щоб фінансові регулятори не дали себе втягнути в якусь політичну боротьбу", - сказав він.
Суслов висловив надію на активізацію співробітництва Держфінпослуг і Національного банку в рамках нормалізації роботи сектора фінансових послуг.
"Я хотів би також звернутися до Національного банку з тим, щоб ми спільно продовжували чисто професійну, аполітичну діяльність у сфері реанімування ринку фінансових послуг", - сказав він.
Раніше Суслов називав позицію НБУ в питаннях співробітництва з Держфінпослуг неконструктивною і висловлював упевненість, що фінансово-економічна криза підштовхне владу до усвідомлення необхідності створення єдиного наглядового органу на фінансовому ринку.
Як повідомляло агентство, до числа регуляторів фінансового ринку належать НБУ, Держфінпослуг і Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас