У "Родовід Банку" заявили, що ініціатором порушення кримінальної справи проти групи компаній-шахраїв виступив банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Родовід Банку" заявили, що ініціатором порушення кримінальної справи проти групи компаній-шахраїв виступив банк

Кримінал
1560
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив 19 серпня, про порушення під час рефінансування комерційних банків, зокрема, і "Родовід Банку".
У заяві прес-служби банку, розміщеної на офіційному сайті фінустанови, сказано, що в банку змушені уточнити, що кримінальну справу було порушено за ініціативою тимчасової адміністрації банку не щодо попередніх керівників фінустанови, а щодо групи шахраїв, які намагаються привласнити кредитні кошти і вивести заставлене майно з-під застави.
Указані особи через низку фіктивних банкрутств ухиляються від повернення коштів в банк. А оскільки вартість земельної ділянки, під заставу якої отримано кредит, у кілька разів перевищує розмір неповернутих коштів, ці особи намагаються ухилитись і від передачі цієї земельної ділянки на баланс банку.
На сьогодні триває досудове слідство.
Адміністрація "Родовід Банку" наголошує, що щодо всіх боржників банку, які не повертають кредитні кошти, буде вжито відповідні заходи.
"Назви конкретних компаній, адреси земельних ділянок, імена конкретних осіб ми не можемо оприлюднити, зважаючи на банківську та слідчу таємницю", - сказано в повідомленні фінустанови.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас