Прем'єр вважає, що проблеми з падінням гривні не лише в компетенції уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр вважає, що проблеми з падінням гривні не лише в компетенції уряду

Валюта
1155
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає заяву президента Віктора Ющенка про те, що уряд нібито послаблює гривню, не відповідною дійсності, повідомила прес-служба уряду.
"За валютно-кредитну політику в країні за Конституцією і законодавством відповідають Національний банк і президент, який призначає главу НБУ. Але я не хочу конфронтацій, зараз не час для змагань гілок влади, потрібно об'єднувати зусилля для боротьби з головним ворогом - світовою кризою, і ніхто мене не втягне ні в які протистояння", - цитує прем'єра прес-служба.
Як повідомлялося, президент України Віктор Ющенко закликав у середу прем'єра Юлію Тимошенко проводити продуману бюджетну політику і відмовитися від популізму.
"Я звертаюся до прем'єр-міністра щодо прийняття більш зваженої, продуманої, раціональної політики, відмовитися від популізму, що ховає найкращі надії, і привести країну (до гідного життя) у цей непростий час в умовах обмежених фінансових можливостей, а не думати про президентські вибори", - заявив президент на прес-конференції у Великі Сорочинцях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас