Путін: Квадратний метр житла економкласу не може коштувати дорожче 30 тис. руб. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Квадратний метр житла економкласу не може коштувати дорожче 30 тис. руб.

Нерухомість
347
Вартість квадратного метра житла економкласу не повинна перевищувати 30 тис. руб., заявив прем'єр Володимир Путін на засіданні президії Ради з реалізації нацпроектів і демографічної політики.
Як вважає глава уряду, цього можна і потрібно домогтися не на шкоду якості й комфортності.
Одним з пунктів порядку денного наради стало виконання проекту "Доступне житло". І за словами прем'єра, варто орієнтуватися на те, щоб такі квартири були б "по кишені" не менше 40% громадян.
Путін також відзначив, що регіонам потрібно активніше і більш зацікавлено брати участь у розвитку інфраструктури під малоповерхове будівництво, використовувати інші механізми для зниження вартості й підвищення комфортності житла.
Крім того, прем'єр підкреслив необхідність рішення завдання забезпечення 2010 року військовослужбовців постійним житлом. Як заявив він на засіданні, цю проблему необхідно вирішити "кров з носу", хоча в сьогоднішніх умовах зробити це непросто, тому що грошей у бюджеті не вистачає.
Путін підкреслив, що держава повинна виконувати взяті на себе зобов'язання, а військовослужбовці повинні відчувати, що про них піклуються. Крім того, відзначив прем'єр-міністр, це й економічно важливе завдання, оскільки його вирішення простимулює розвиток будівельного сектора.
Прем'єр закликав членів уряду - і фінансовий, і економічний блоки, тих, хто займається організацією будівництва, звернути на це особливу увагу: "забезпечення військовослужбовців постійним житлом 2010 року є пріоритетом номер один". Путін також нагадав, що до травня 2010 року всі нужденні в цьому ветерани Великої Вітчизняної війни одержать житло.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас