Київ виділив жертвам "Еліта-Центру" 31 квартиру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ виділив жертвам "Еліта-Центру" 31 квартиру

Нерухомість
505
Ошукані вкладники "Еліта-Центру" одержать від столичної влади 31 квартиру. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на в.о. заступника голови КМДА Володимира Головача.
Зокрема, за його словами, компанією Київміськбуд передана 31 квартира комунальному підприємству "Київське інвестиційне агентство" загальною площею 2 тисячі 376 квадратних метрів на земельній ділянці на проспекті Правди, 5, для забезпечення житлом постраждалих громадян від діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр". З них 5 однокімнатних квартир площею 41 квадратний метр 15 двокімнатних квартир площею 62-73 квадратні метри, 11 трикімнатних квартир площею 90-93 квадратні метри.
Крім того, за даними Головача, з ошуканими вкладниками Еліта-Центру укладено 25 попередніх договорів про переуступку права вимоги і поновлення права потерпілого від діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр" на одержання житла. Зокрема, 5 однокімнатних квартир площею 41 квадратний метр, 15 двокімнатних квартир площею 62-73 квадратні метри, 5 трикімнатних квартир площею 90-93 квадратні метри.
Також, сказав Головач, ще 6 трикімнатних квартир площею 90-93 квадратні метри для передачі потерпілим від діяльності "Еліта-Центру" будуть розподілені найближчим часом.
Нагадаємо, у результаті будівельної афери Еліта-Центру в Києві постраждали більше 1,5 тисячі людей. За даними міліції, ця компанія укладала із громадянами договори про пайову участь у спорудженні будинків у різних районах Києва, однак будівництво за цими адресами не проводила. Загальна сума привласнених грошей вкладників становить близько 100 мільйонів доларів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас