Євросоюз посилює санкції відносно влади Мьянми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євросоюз посилює санкції відносно влади Мьянми

Казна та Політика
129
Євросоюз заявив про жорсткість санкцій відносно влади Мьянми (колишньої Бірми), після винесення нового вироку відносно лідера опозиції Сан Су Чжи, повідомляють інформагентства.
Тепер уже існуюча заборона на в'їзд у ЄС членів воєнного уряду Мьянми, і заморожування банківських активів будуть поширюватися на представників органів юстиції. Рада безпеки ООН висловила “глибоку заклопотаність” у зв'язку з вироком лідерові опозиції Мьянми. Однак про введення будь-яких санкцій мова поки не йде.
“Ми всі знаємо, що в різних членів Ради Безпеки існують різні погляди на ситуацію в Мьянмі, - говорить представник Великобританії в ООН, - і позиції західних держав, не повністю розділяють в інших країнах. Якщо уряд Мьянми хоче, щоб у світі всерйоз сприймали їхню судову систему, вони знають, що необхідно для цього зробити”.
Нагадаємо, на цьому тижні суд Мьянми визнав Сан Су Чжи винною в порушенні закону про внутрішню безпеку та продовжив її перебування під домашнім арештом ще на 18 місяців.
Вона буде відбувати покарання у своїй резиденції в Янгоні. Вирок передбачає посилення режиму її утримання і виключає практично всі можливі контакти із зовнішнім світом.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас