Італійські податківці розслідують справу про спадщину колишнього голови Fiat — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійські податківці розслідують справу про спадщину колишнього голови Fiat

388
Податкові служби Італії розслідують справу про спадщину колишнього голови італійського автовиробника Fiat Джанні Аніеллі, що помер в 2003 році. Приводом для початку слідства послужила заява його дочки Маргарити Аніеллі де Пален.
Вона стверджує, що не одержала частини належної їй спадщини, оскільки не була розкрита інформація про рахунки її батька у швейцарських банках, на яких могло перебувати до 1 млрд. євро. Її мати та удова Джанні Аніеллі, Марелла, спростовує заяви дочки.
Як заявив Аттіліо Бефера, директор Податкової служби Італії, крім майна колишнього голови Fiat, влада Італії проводить інспекції рахунків в іноземних банках порядку 170 тис. громадян країни, які підозрюються в ухилянні від сплати податків.
Як відзначає в зв'язку з цим Financial Times, уряд Італії розглядає можливість проведення податкової амністії. Умови амністії поки не визначені, однак один з обговорюваних варіантів передбачає стягнення 1% від суми не задекларованого доходу за кожний рік зберігання коштів за кордоном.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас