Збитки японського банку Nomura у Великобританії досягли 1,3 млрд. фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збитки японського банку Nomura у Великобританії досягли 1,3 млрд. фунтів

158
Збитки британських підрозділів японського банку Nomura за минулий рік практично потроїлися і склали 1,3 млрд. фунтів стерлінгів, повідомляє газета The Times.
Це перше опублікування звітності після поглинання японським банком європейських і азіатських підрозділів Lehman Brothers і проведення їх реструктуризації. У попередньому році збиток Nomura у Великобританії склав 430 млн. фунтів.
По трейдингових операціях збитки Nomura досягли 208 млн. фунтів стерлінгів (у попередньому році ця стаття була в плюсі і принесла банку 297 млн. фунтів). Також різко зросли витрати Nomura - з 190 млн. фунтів торік до 691 млн. фунтів у цьому. Насамперед, зростання видатків пов'язано зі збільшенням штату банку після поглинань - з переходом у штат японського банку співробітників Lehman чисельність персоналу збільшилася з 1 тис. до 3 тис. осіб. Виторг Nomura від комісій і платежів склав 169 млн. фунтів.
Примітно, що виторг японського банку від європейських операцій за другий квартал цього року виріс в три рази - як за вартістю активів, так і по фіксованих доходах. Видання відзначає, що Nomura очікує подальшого зростання фінансових показників діяльності в Європі і США та планує розширювати штат своїх підрозділів у цих регіонах.
Загальний збиток корпорації Nomura в 2008 фінансовому році (завершився 31 березня) склав 709,4 млрд. ієн і був пов'язаний із крахом інвестиційної корпорації Бернарда Медоффа і кризою банківського сектору Ісландії.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас