Платіні відзначає відмінну організацію в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи U-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіні відзначає відмінну організацію в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи U-19

463
Президент УЄФА Мішель Платіні подякував президентові Федерації футболу України (ФФУ) Григорію Суркісу за "відмінну організацію" фінальної частини 8-го європейського Чемпіонату УЄФА серед юнацьких команд у віці до 19 років сезону 2008/ 09 рр.
"Усі рапорти з фінального турніру були дуже позитивні", - говориться в листі Платіні на ім'я Суркіса, текст якого наводить прес-служба ФФУ в четвер.
Президент УЄФА висловив упевненість, що український персонал "одержав відповідний позитивний досвід в організації фінального турніру".
"Прошу передати мої щирі слова подяки Олександру Бандуркові і його команді, усім людям з Донецька і Маріуполя, а також регіональній федерації футболу Донецька. Усім членам МОК ми повинні подякувати за їхні невтомні зусилля і теплу гостинність, надану всім учасникам цього турніру. Їхня робота і самовіддача була неймовірною", - говориться в листі.
Платіні також відзначив, що для минулого чемпіонату стало новим рекордом загальне відвідування матчів турніру - більше 100 тис. глядачів, середня відвідуваність матчу - 6700 глядачів, фінал відвідали 25 тис. глядачів.
"Це нагорода ваших зусиль за останні 12 місяців. Ми впевнені, що той величезний інтерес місцевого населення, наданий юнацькому футболу із приводу фінального раунду, допоможе вам і далі просувати і розвивати цей сектор футболу у вашій країні", - говориться в листі.
Президент УЄФА привітав українську юнацьку збірну до 19 років і її тренера Юрія Калитвинцева з першою перемогою в змаганнях УЄФА.
"Протягом усього турніру ваші гравці виступили на винятково високому рівні. Крім цього, поведінка вашої делегації, як на полі, так і за його межами, гідна окремої похвали", - говориться в листі.
Як повідомлялося, юнацька збірна України з футболу не старше 19 років (U-19) стала чемпіоном Європи, перемігши у фіналі англійських однолітків з рахунком 2:0 2 серпня в Донецьку.
Чемпіонат проходив у Донецьку і Маріуполі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас