Заяви ФРС забезпечили зростання нафтових котирувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заяви ФРС забезпечили зростання нафтових котирувань

Енергетика
549
Ф'ючерси на "чорне золото" на торговельній сесії в четвер 13 серпня закріпилися в "зеленій зоні". Інвестори відіграють учорашні заяви ФРС про те, що рецесія йде на спад.
Учасники торгів налаштовані досить оптимістично відносно перспектив відновлення світової економіки і, отже, попиту на енергоносії.
Крім того, інвестори чекають нову порцію макроекономічних новин від другого у світі споживача нафти, Сполучених Штатів. Сьогодні о 16:30 будуть оприлюднені дані про зміну числа вимог виплати допомоги у зв'язку з безробіттям за тиждень. За прогнозами аналітиків, цей показник міг скоротитися до 540 тис.
Досить позитивними виглядають також очікування щодо зміни обсягу роздрібних продажів у минулому місяці. Експерти розраховують на те, що цей показник продовжив зростання і збільшився на 0,8%. Відчутну підтримку надає ф'ючерсам і динаміка, що спостерігається сьогодні на валютному ринку, де курс долара знижується і відносно євро, і відносно японської ієни. Крім того, на азіатських фондових майданчиках переважають купівлі, що теж стимулює підвищення нафтових котирувань.
Поки, станом на 08:23 ф'ючерси на WTI підвищуються на 0,66% (+$0,46 за барель) до позначки $70,62 за барель, тоді як ф'ючерси на Brent додають 0,70% (+$0,51 за барель) і тримаються на позначці $73,40 за барель.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас