З 1 вересня шість шкіл призупинять роботу через малочисельність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 вересня шість шкіл призупинять роботу через малочисельність

516
На Волині з 1 вересня передбачається призупинити роботу 6 загальноосвітніх шкіл з малою чисельністю учнів за згодою громад. Це школи у Володимир-Волинському, Рожищенському, Старовижівському, Турійському і Ковельському районах області.
Як повідомив під час селекторної наради з питань підготовки закладів освіти до нового навчального року начальник управління освіти та науки ОДА Михайло Попович, планується реорганізувати 5 навчальних закладів і відновити 1 школу першого ступеня, а також до 1 вересня ввести в експлуатацію добудовані класні кімнати в селі Дубове, дошкільний заклад комбінованого типу в місті Ковелі. На черзі також відкриття дошкільного навчального закладу в місті Луцьку, повідомив Попович.
За його словами, на зміцнення матеріально-технічної та навчальної бази закладів освіти передбачено 53,6 млн. грн видатків із загального фонду, зі спеціального – 5,4 грн. млн. Що ж стосується стану готовності шкіл до нового навчального року, то зараз вони готові на 80%.
В області функціонують 789 ЗОШ, 376 дошкільних навчальних закладів, 63 позашкільні заклади, 19 ПТУ, 35 вузів І-IV рівнів акредитації.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас