Британський банк Lloyds розглядає можливість додемісії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський банк Lloyds розглядає можливість додемісії

Валюта
159
Британський банк Lloyds Banking Group розглядає можливість розміщення додаткової емісії акцій на кілька мільярдів доларів для того, щоб частково розплатитися з державою, повідомляє газета The Daily Telegraph, не уточнюючи джерело інформації.
У березні банк вступив в урядову програму управління проблемними кредитами, однак тепер стурбований перспективою заплатити 16 млрд. фунтів у вигляді комісій.
Видання відзначає, що для проведення IPO банку потрібна згода уряду Великобританії, якому належить 43% акціонерного капіталу групи.
За оцінками аналітиків, банку необхідно залучити 10 - 15 млрд. фунтів стерлінгів, щоб повністю вийти із програми. Джерела The Daily Telegraph, у свою чергу, стверджують, що Lloyds також розвиває можливість залишити в програмі половину проблемних активів.
У результаті розміщення борг держави може зрости до 60%, пише газета. У зв'язку із цим на ринку великі очікування, що багато акціонерів проголосують проти розміщення. В UK Financial Investments, агентстві з управління держактивами в британських банках, заявили, що не буде брати участь у голосуванні щодо питання IPO.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас