Міні-острів за максі-ціною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міні-острів за максі-ціною

Нерухомість
660
Будиночок як будиночок: червоноцегляна кладка, дах, критий дерном, усього 30 квадратних метрів житлової площі. А от просять за нього 6,3 мільйони євро. Запитується, за що?
Зовні - не пам'ятка архітектури. І усередині для облаштованості розкішних апартаментів, прямо скажемо, затісно. Джерело привабливості будови - поза ним. "Ціна виникає не із чотирьох стін як таких, а з місця розташування будинку," - говорить ріелтор Хайнріх Хазе, на чиєму піклуванні зараз перебуває "хатинка" по 160 тисяч євро за метр.
Розташований будинок на острові Зільт у Північному морі, з'єднаному із сушею дамбою довжиною 11,2 кілометра. Місце вважається курортним, а вже селище Кампен - і зовсім осередок мільйонерів, що розслабляються. Міні-будинок за максі-ціну потопає в дюнах, з його вікон відкривається гарний вид на море, повідомляє тижневик Spiegel. Будинок розташований на ділянці площею 2400 квадратних метрів.
Добротний будиночок без якихось унікальних достоїнств ЗМІ називають "найдорожчим будинком у світі". Не без іронії, зрозуміло. Потішно, але вже з'явилися, за словами Хайнріха Хазе, потенційні покупці. І це вже на повному серйозі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас