Київ обмежив рух у центрі 18, 21 і 24-25 серпня у зв'язку з підготовкою військового параду на День Незалежності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ обмежив рух у центрі 18, 21 і 24-25 серпня у зв'язку з підготовкою військового параду на День Незалежності

207
Київська міська державна адміністрація обмежила рух транспорту в центрі столиці 18, 21 і 24-25 серпня у зв'язку з підготовкою та проведенням військового параду і демонстрацією військової техніки із приводу Дня Незалежності.
Про це говорить у повідомленні прес-служби Київміськадміністрації з посиланням на відповідне розпорядження.
Зокрема, 18 і 21 серпня (резервний день 22 серпня) з 18:00 по 23:00 буде обмежений рух на Хрещатику у зв'язку із проведенням тренування військового параду із проходженням піших колон парадних розрахунків.
Крім цього, на Хрещатику також буде обмежений рух транспортних засобів 24 серпня з 8:00 до 13:00 у зв'язку із проведенням військового параду.
З 20:00 21 серпня до 7:00 25 серпня буде обмежений рух транспорту на Хрещатику на ділянці між Майданом Незалежності і Європейською площею у зв'язку з підготовкою та демонстраційним показом озброєнь і венної техніки.
Київміськадміністрація доручила комунальному підприємству "Київдорсервіс" установити необхідні дорожні знаки, знаки маршрутного орієнтування та внести відповідні корективи в інформацію на електронні табло на під'їздах до Європейської площі та Майдану Незалежності.
Головному управлінню транспорту міськадміністрації доручено внести зміни в роботу міського пасажирського транспорту під час підготовки та проведення параду і демонстраційного показу озброєнь і військової техніки, артилерійського салюту та святкового феєрверка.
Як повідомляло агентство, Міністерство оборони планує провести на День Незалежності військовий парад, під час якого по Хрещатику прокрокує близько 3,5 тис. військовослужбовців, що представляють різні роди і види військ.
При цьому військова техніка брати участь у параді не буде, її виставлять на демонстраційний показ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас