Купувати житло рано, а продавати - саме час! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Купувати житло рано, а продавати - саме час!

Нерухомість
6598
Нерухомість купувати рано, але ще не пізно продати. Нерухомість стабілізувалася тільки тимчасово, трудова статистика і реальна ситуація в економіці говорить про те, що їй ще довго падати. Ринки житлової нерухомості США подали деякі ознаки життя протягом останніх тижнів.
Корифеї та рупори економіки, втім, застерегли споживачів - це пожвавлення тимчасове і дуже швидко закінчиться новим обвалом.
Як не парадоксально, причини цього досить схожі для таких неспівмірно різних ринків, як ринок нерухомості США, Росії та України.
Колишній голова Федеральної Резервної Системи, Алан Грінспен, що як ніхто інший розбирається в механізмі утворення кредитно-інвестиційних бульбашок США, повідомив в інтерв'ю каналу ABC, що ринок нерухомості найімовірніше очікує новий стрибок униз.
"Можливо попереду друга хвиля падіння. У поточній ситуації ми одержимо значне зниження довіри споживачів, після того як ринок буде затоплено банкрутським житлом, яке знизить ціну продажів до ціни боргів і навіть набагато нижче".
Обґрунтованість такої думки очевидна - кредитне накачування ринку припинене, у той час як безробіття постійно росте і викидає усе більше і більше позичальників на вулиці.
Аналогічно, пікові значення неповернень і юридичних проваджень по них очікує США, так, до речі, і Росію з Україною в 2010 році. Саме тоді на ринок, не підживлений кредитами, виллється широкий потік банкрутської нерухомості.
Цікаво, що повсякчасний рупор оптимізму Барак Обама також поспішив остудити хор глашатаїв "швидкого рятування від кризи", заявивши, що вихід США з рецесії - процес, який буде тривати багато місяців.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас