GM вимагає більше часу на вибір покупця Opel, досі є розбіжності з Magna — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM вимагає більше часу на вибір покупця Opel, досі є розбіжності з Magna

169
General Motors Co. буде потрібно більше часу на усунення протиріч із канадською Magna International Inc.Росії, що виступає в альянсі з Ощадбанком, в угоді щодо купівлі Opel, пише віце-президент GM Джон Сміт у своєму блозі на інтернет-сайті компанії.
За словами Сміта, що керує продажем Opel і Vauxhall, спроби подолати розбіжності з Magna і її російським партнером зіткнулися з "труднощами" під час переговорів на цьому тижні.
"Мало було досягнуто" в узгодженні з консорціумом, очолюваним Magna, питань, що стосуються інтелектуальної власності GM, а також контролю російського підрозділу, пише Сміт.
Переговори в Німеччині, за його словами, навіть повторно поставили в порядок денний проблеми, які, здавалося, уже були вирішені.
"Ми проробляємо деталі попередніх угод і, цілком можливо, що інвестори піднімуть нові питання", - пише Сміт.
Він знову підтвердив, що пропозиція іншого претендента на купівлю Opel - бельгійської інвесткомпанії RHJ - має більш просту структуру і до нього GM має "дуже мало серйозних питань".
Уряд Німеччини, що виступає на підтримку альянсу Magna/Ощадбанк, надав двом претендентам на купівлю Opel термін до кінця цього тижня, щоб прояснити всі спірні моменти в їхніх пропозиціях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас