Торги на азіатських ринках у середу відкрилися різноспрямованою динамікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торги на азіатських ринках у середу відкрилися різноспрямованою динамікою

Фондовий ринок
65
Торги на азіатських ринках у середовище відкрилися різноспрямованою динамікою.
Збитки Isuzu Motors Ltd. і Elpida Memory Inc. призвели до зниження котирувань акцій автовиробників і технологічних компаній. Папери фінкомпаній дорожчають після оголошення про повернення Axa Asia Pacific Holdings Ltd. до прибутковості, повідомило агентство Bloomberg.
Зведений фондовий індекс АТР MSCI Asia Pacific просів на 0,1%, до 112,89 пункту.
Японський Nikkei 225 втратив 0,3%, південнокорейський Kospi виріс на 0,1%.
"Ми виросли занадто швидко, і технічні індикатори говорять про те, що ринок перегрітий", - вважає менеджер Nikko Cordial Securities Inc. Хіроіті Нісі.
Акції японського виробника легких вантажівок Isuzu подешевшали на 4,7%. Isuzu зафіксував чистий збиток за перший фінансовий квартал, що завершився 30 червня, у розмірі 16,6 млрд ієн порівняно з 17,7 млрд ієн чистого прибутку роком раніше.
Провідний виробник чипів пам'яті в Японії Elpida втратив 3,7% ринкової капіталізації. Чистий збиток компанії за перший фінквартал збільшився порівняно з аналогічним періодом минулого року через зниження цін на напівпровідники.
Австралійська Axa Asia Pacific, підрозділ найбільшої страхової групи Франції в АТР, повернулася до прибутковості в січні-червні поточного року. Котирування акцій компанії підскочили на 5,1%.
Курс цінних паперів австралійської Westfield Group, найбільшого оператора торгових центрів за обсягом ринкової капіталізації, виріс на 2,8% після того, як UBS AG покращив оцінку акцій компанії.
Вартість паперів другої за розмірами рітейлерської мережі Австралії David Jones Ltd. обвалилася на 7,4%, оскільки компанія оголосила про зниження продажів у магазинах, відкритих понад рік.
Результати 35% з 342 компаній списку MSCI Asia Pacific, що вже опублікували квартальну звітність, перевищили очікування аналітиків, дані про прибуток 18% таких корпорацій виявилися гіршими, ніж прогноз.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас